Hase Bikes är en nischad cykeltillverkare, som gör cyklar som inte liknar några andra.

Deras modell Pino är en tandemcykel där den främre personen sitter som på en liggcykel. Det gör att båda som cyklar ser fritt framåt och man kan dessutom lätt konversera medan man cyklar. Pino passar väldigt bra att cykla med för den som har någon typ av funktionsnedsättning.

Pino kan utrustas med en undre plattform och en väska som fälls ut över främre sitsen. Dessa, ihop med pakethållaren bak, gör cykeln till en lastduglig och mångsidig lastcykel. Även då den är fullutrustad är den en lätt och snabb cykel.

Modellerna Kettwiesel, Lepus, Trigo, Trigo Up, Trix och Trets är olika varianter av trehjuliga liggcyklar. Kettwiesel och Lepus finns med fjädring på alla hjulen och blir då underbart komfortabla. Cyklarna lämpar sig såväl för de som vill cykla lång och bekvämt i alla väglag, liksom för de som av någon anledning inte kan cykla en vanlig cykel.

Pino, Kettwiesel, Lepus, Trigo och Trigo Up kan alla fås med eldrift. Utöver detta finns det en uppsjö av tillval och tillbehör. Se Hase Bikes hemsida för alla detaljer.